søndag 9. september 2012

Skulle kjøpe Hasselgrein...

... kom hjem med Gladioler!


Jeg ble inspirert av bloggen Litt slitt og Litt hvitt som hadde skaffet seg en trollhasselgrein. Så jeg stakk avgårde for å finne "ein slik ein". Første stopp var plantasjen, og de hadde jo selvfølgelig ikke det jeg lette etter. Men jeg ble gående og titte litt, som jeg alltid gjør når jeg er innom der. Og oppdaget disse enorme avskårne blomstene. Jeg falt pladask!

De passer perfekt i vasen jeg tenkte jeg skulle ha greina i, så da fikk de være med hjem og den dagens leting var over. Så får jeg heller lete videre etter trollhassel mens disse pryder kjøkkenet. :)

Med denne nydelige buketten vil jeg rette en stor takk til alle mine nye og gamle følgere, og alle som kommenterer her inne på bloggen og på facebook. Jeg blir kjempeglad for hver kommentar, og hver nye følger jeg får! Det er dere som er drivkraften, uten lesere hadde det vært ganske meningsløst å blogge...


Vi blogges! 

Klem 
Vibeke

1 kommentar:

 1. Hei min søte,
  tenk at jeg måtte skade meg for å ha tid til å besøke bloggiser igjen *ler* (tråkket over noe grasalt i skogen og har nå en ankel på str med en appelsin, så nå er jeg bevegelseshemmet)

  Syns det er såå gøy at du skal på Førjulskos på Moi :) HURRA!
  Jeg gleder meg masse, følg med på FB siden eller bloggen min for mer info :) Jeg sender selvfølgelig mailer underveis også.

  Herlig søndagskveld og nydelig start på uken til deg, kjære!
  -Maiaklem

  SvarSlett