søndag 23. september 2012

Monsuno erobrer Norge!

Vi har vært så heldige at vi fikk en pakke i posten, med noen helt nye leker!
De falt i smak hos minstemann som synes de var kule.Chase Suno, en helt vanlig gutt, og vennene hans, Jina og Bren, går fra å leve vanlige til å være den eneste tingen som står mellom overlevelsen til vår planet og kreftene til det onde.

Mens de er på leting etter den forsvunne vitenskapsfaren til Chase, oppdager de at en ond instans, S.T.O.R.M, har vekket Monster DNA, kjent som Monsuno, til nytt liv og denne kraften skal brukes til onde formål. De tre vennene kaster seg ut i oppgaven med å finne faren til Chase og samtidig redde planeten. De er ledsaget av sine Monsuno-er, store høyteknologiskehybridmostre som består av en eller flere dyrearter som oppbevares i regenereringskamre, de såkalte "cores" (kjerner)

Det er den klassiske historien im det gode som prøver å vinne over det onde og om hvordan helten inni hver av oss kan våkne til liv i forbindelse med de mest usannsynlige situasjonene.

Nå har barn i alderen 4-14 år muligheten til å oppdage både Monsuno-universet og sine indre helter. I spillet kan barna lede og kjempe mot hverandre. Monsuno, som også er kjent fra den populære tegneserien på TV-kanalen Nickelodeon, er allerede en stor suksess i USA, Japan og Storbritania, og dessuten har serien blitt utnevt til "Boys Toys of the Year" i Australia.

Vel, la oss si det som det er. Som foreldre er det ikke alltid vi skjønner det. Vi skjønner ikke helt hvorfor gutter- og også noen jenter - elsker å kjempe og konkurrere mot hverandre i kampen om å redde planeten fra onde krefter, som de kreftene tenåringsheltene kjemper mot i Monsuno.

Hvert barn drømmer om å være en helt på ett eller annet tidspunkt, så hvorfor ikke la barna prøve seg på det? Så lenge det nye spenningsuniverset inspirerer barna til å være kreative og utforske heltene inni seg - og samtidig lar dem knytte nye vennskaper med andre barn.

Den nye, populære serien med leker har nå kommet til Norge. Barna kan bli med i kampen med sin helt egen Monsuno - dette nye, raske universet med actionspenning.Nå har du sjansen til å overraske barna dine med det mest populære lekeuniverset akkurat nå - og de kan være blandt de første i Norge som temmer kraften til Monsuno.

Hva synes du?

Monsuno-kampen har akkurat begynt... 
Ta en titt på www.monsuno.no og www.youtube.com/monsuno

Monsuno-serien inneholder Wild Cores (kjerner), actionfigurer som kan omvandles, samlerkort og Strike Launchers (avfyrere). 
Priser fra 39,95 til 399 kr. 

Dette er et sponset innlegg! 

1 kommentar:

  1. Så flott!!! :-) Håper han koser seg med de - det gjør naboene her! :-) hehe... Ha en finfin dag vennen min!! klemmer

    SvarSlett