torsdag 21. februar 2013

Thailand - Naiharn Garden Resort


Til min store forskrekkelse kom jeg hjem og fant ut at jeg ikke hadde tatt ett eneste bilde av resorten vi bodde på! Jeg hadde glemt det, og det er jo heeelt på trynet! 

På rekke og rad; Patong, Kata og Karon
Dersom du trykker på overskriften kommer du til resortens hjemmeside, den er ikke veldig bra oppdatert men man finner litt bilder og kontaktinformasjon. 

Når vi ankom ble vi veldig godt mottatt, men ble litt overrasket over at hverken spa eller restaurant/ bar var i drift. Anlegget har nylig byttet eiere og har derfor ikke folk til å drifte disse fasilitetene. Det er også et dykkersenter på stedet, som hadde lidd samme skjebne. Restauranten serverte allikevel frokost hver morgen, og de ansatte var veldig hyggelige. 

Den første natten var vi bare to av tre par som hadde ankommet, så vi leide derfor et av husene med to soverom. Huset er romslig, med stort kjøkken og akkurat passe bad. Det fine med dette huset, i forhold til det store vi leide resten av ferien, var at det var aircondition i stuen, og at vi hadde store fine og møblerte verandaer på begge sidene av huset.

Dag to, og med alle medreisende på plass, kunne vi sjekke inn i huset vi skulle bo i resten av ferien. Her var det god plass, selv om vi var 6 voksne og to småbarn så føltes det ikke trangt. Aircondition på rommene var ikke av helt ny dato, og fordelen med det var at de bråkte såpass at vi hørte ikke mye av hva som skjedde ellers i huset når vi lukket døren til eget rom. Ytterdøren viste seg å ikke kunne låses, så vi måtte passe på å låse dørene til soverommene hele tiden. Men dette la ikke noen nevneverdig demper på ferien, vi hadde både telefoner og ipad liggende løst i huset, så det var aldri noen som tok seg inn i huset utenom vaskedamene, og vi følte oss trygge hele tiden. 

Thailandske fiskebåter

Toalettet i første etasje gikk tett den tredje dagen, det var da vi kom på at rørsystemene i Thailand ikke er som i Norge, og at vi ikke kunne skylle ned toalettpapiret. En liten lapp om dette over toalettet kunne kanskje spart oss en tur til resepsjonen. 

Den nevnte airconditionen på vårt soverom valgte å slutte å blåse ut kald luft. Det kom en reparatør, og det virket i et døgn før det ble varmere og varmere på rommet igjen. Dette ble løst ved at vi fikk et par netter i egen bungalow, og dermed har vi fått prøvd alle tre hustypene på resorten! De fikset problemet med airconditionen og vi var resten av ferien sammen med de andre. 

Bungalowen vi fikk mens de fikset airconditionen var mer som et hotellrom i eget hus. Her var det litt mer følelse av luksus på badet, og huset ligger litt mer bortgjemt til inni litt "jungel". Perfekt for romantisk ferie, eller om man bare vil være litt for seg selv. 

På tross av at baren ikke var i gang, og at de ikke hadde folk til spafasilitetene, så er vi veldig fornøyde med oppholdet. Butikk med det man måtte ønske av forfriskninger ligger rett ved resorten, og det er kjøleskap i alle hus, så om man bare vil ligge ved bassenget og nyte god drikke så fikser man lett dette selv. Massasje finner man rett oppi gata, ca 4 minutters gange fra resorten, så det gjorde ingen ting at dette tilbudet ikke var åpent. Vi manglet rett og slett ingen ting, og kan varmt anbefale stedet. 

Det man må huske når man reiser til Thailand er at dette er et land med helt andre standarder enn vi er vant med i Norge. Derfor må man ta sånne små humper i veien som de vi møtte med et smil, og bare nyte alt man opplever isteden for å irritere seg over småting. 

Stikk til Thailand folkens, jeg stikker til sengs! 

Nattaklem
Vibeke

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar