tirsdag 4. desember 2012

Litt sent, men dog...

Ting tar tid innimellom... Jeg tok bilder av adventsstaken i helgen, men å sette seg ned for å skrive noen ord, det rakk ikke denne frøkna. Frøken Levende bestemte seg nemlig plutselig for å ordne noen overraskelser til jul, og da var det bare å jobbe på for å få det ferdig! ;)


I år valgte jeg å gjøre det veeeldig enkelt, med lys og lysfat fra Nille faktisk!
Har hatt lyst på et avlangt lysfat i lengre tid, så det passet egentlig helt perfekt. Dette er nok et impulskjøp jeg kommer til å være fornøyd med en stund! :)

I Et Levende Hjem blir ikke huset julepyntet før på lille julaften. I desember har jeg noen lilla duker, og så kjøper jeg inn juleblomstene etterhvert slik at sviblene og amaryllisen rekker å blomstre. Til helgen skal vi ha juleverksted, da skal det få lov til å titte frem en nisse for å sette stemningen. Ellers må resten vente! Gleder meg som et barn til å pynte huset til jul, med nisser og duker og juletre og lys. Og mens jeg venter så baker jeg julekaker, pynter pepperkakehus og lager marsipanfigurer, sammen med minstemann og snekkerkjærsten.

Når pynter du til jul?
Er du av dem som har huset ferdig til 1. desember, eller er du som meg og liker å vente?

Uansett hvordan du velger å gjøre det, så ønsker jeg deg og dine en riktig nydelig adventstid! 

Klem
Vibeke

Ps. Følg med på bloggen fremover, for nå har jeg noen gaver klare som jeg vil gi bort! :)

2 kommentarer:

 1. Hei Vibeke - morro å følge bloggen din :) Her blir huset pyntet 1. søndag i advent med julegardiner på kjøkken, røde og hvite i stua, noen av nissene kommer frem og vinduer blir pyntet med glass, kuler m.m., kosekroken i stua får nye røde og grå puter, skinnfell og røde og hvite pledd :)tradisjon her i huset siden Magnus var 5 år.... Ha en koselig adventstid

  SvarSlett
  Svar
  1. Koselig at du vil følge meg! :)
   Er viktig å opprettholde tradisjoner...

   Ha en riktig så kosete advent! :)

   Klem
   Vibeke

   Slett