fredag 21. desember 2012

Marsipanlek

Hvert år må det kjøpes inn minst et par pølser med marsipan. Og når marsipanen skal formes, da er det fri fantasi og alt er lov!


Denne musa er vi ikke helt sikre på, det kan være en flaggermus, eller så kan det være en eller annen annen type mus. Søt og tøff på samme tid var den ihvertfall, og det er minstemann som har laget den, med noen små hint og tips fra snekkerkjærsten og meg!


Inspirert av Flåklypa ser vi her Il Tempo Gigante. Minstemannens helt egne kreasjon.


Den blåe pastefargen ble jo bare helt rå på marsipan. Og tro meg, EN dråpe er nok...


Og så måtte vi jo ha noen helt enkle kuler. I år har vi eksperimentert med kakepynt og strøssel på marsipanen, det var morsomt, men strø henger vist ikke veldig godt fast i marsipan uten sjokolade, eller uten å bli trykka inn i marsipanen... :)

Nå er det bare helgen igjen, så er det jul! Her i huset gleder vi oss vilt, og det er masse spekulasjoner rundt hva som kan dukke opp under juletreet i år. Men ingen hemmeligheter er avslørt så langt, så den barnlige gleden får bestå! :)

Ha en knallfin førjulsfredag! 

Klem
Vibeke

1 kommentar:

  1. Kult!
    Er ikke så mye masipan som blir spist her, vi har ikke den tradisjonen. Men her er sikkert nok av kaker og snop til julebesøkene som kommer innom.
    Ha en flott førjulshelg!
    Klemmer

    SvarSlett