fredag 31. august 2012

Månedens sikleliste - August

1. august satt jeg og surfet litt rundt i blogglandia, og kom over den nydelige lyslenken Happy Lights.

Happy Lights, Winter
Bilde lånt fra Nord Design

Det var på bloggen til Lisa, Litt slitt & Litt hvitt, at jeg kom over dem. Hun skriver at hun hadde kjøpt den fra nettbutikken til Nord Design, så jeg måtte rett inn og sjekke! Og selvfølgelig... Utsolgt!!
Men, jeg skal følge med, og bestille så fort den er inne på lager igjen... :)

Ellers har august gått med til oppussing av stua og bytting av gulv på kjøkken og i stue, i tillegg til at det har skjedd litt på den personlige fronten. Så det har ikke vært så mye pc-tid, men litt har jeg da fått til.

Et Levende Hjem finnes nå også på Pinterest, og jeg har tatt i bruk Instagram. Utrolig mye inspirasjon man kan finne ved å surfe rundt å snike på andres bilder.


Dette blidet har gitt meg ideer til hvordan jeg skal gjøre det når det blir arbeidsplassen sin tur til å få seg en makeover! 

I løpet av helgen håper jeg virkelig at jeg får flytte inn møblene i stua igjen. Slik at jeg kan komme med litt flere blogginnlegg. Akkurat nå er det nemlig kaos både inne og ute, så det er ikke akkurat så mange "picture perfect" bilder å få tatt om dagen! :)

Farvel august, velkommen september! Vi gleder oss til koselige høsstormer, med levende lys og gode varme innendørsaktiviteter. ;)

Ha en strålende helg aller dere der ute! 
Klem
Vibeke

1 kommentar: