søndag 5. februar 2012

Gjenbruk


Nesten helt siden jeg lærte meg å hekle, har jeg også mast om at jeg ønsker meg et syskrin.
Og ikke et hvilket som helst syskrin, det må være av den gamle sorten, som man kunne dra ut til begge kanter og så var det tre skuffer som brettet seg ut. Og aller helst skulle dette være med skap under... Akkurat et slikt møbel har nemlig ei av mine gode venninner og svigerinne, og jeg er skikkelig misunnelig!

Slike syskrin er imidlertid ikke å få kjøpt i vanlige butikker, og jeg er derfor sendt ut på en evig jakt i alle bruktbutikker jeg kommer over. Men, har man først et slikt møbel så holder man på det, og det er derfor vanskelig å finne et makent skrin. Jeg finner mye som er nesten slik jeg vil ha det, men ingen som er akkurat sånn som jeg vil ha...

Uansett om jeg har funnet skrinet eller ikke, så begynner ihvertfall mengden med utstyr å ta seg opp. Og jeg har derfor blitt nødt til å finne en annen løsning så lenge. For jeg kan jo ikke ha heklekroker, nåler og sytråd liggende og slenge rundt om overalt.

Løsningen ble kjærestens gamle nattbord som vi egentlig hadde tenkt å kaste, og en gammel "koffert" som jeg har hatt stående gjemt bort i en bokhylle på gjesterommet.Kofferten er jo egentlig veldig fin, og jeg har hatt den i mange år. Jeg har bare ikke helt visst hva jeg skulle bruke den til. Nå ser det ut som at den har funnet sin plass!

I tillegg til at jeg fikk et sted å ha "sysakene", fikk jeg skjult alle pc-kablene og andre ledninger som lå og slang ved siden av sofan. Og jeg fikk et fast sted å legge interiørbladene og oppskriftene mine.

Må jo si at dette egentlig ble en vinn-vinn-vinn-løsning!

Jeg vurderer nå å male opp nattbordet i en lysere farge.
Noen som har noen gode forslag? Kom gjerne med dem i kommentarfeltet! :)

Så skal jeg bruke denne løsningen frem til jeg eventuelt snubler over det perfekte syskrinet.
Husk at dersom du liker bloggen min, kan du velge å følge med ved å bli medlem i menyen til høyre, eller ved å trykke på "Følg" helt øverst til  venstre på siden. Du kan også velge å få oppdateringer på mail.

Ha en flott søndag!

1 kommentar: