onsdag 10. april 2013

Prosjekt restegarn!

Før påske fant jeg ut at jeg skulle begynne å bruke noe av garnet jeg har liggende, og som jeg egentlig aldri har hatt noen plan for. Jeg startet med rester av ullgarn til pinnestr. 5,5.


Jeg hadde ikke all verdens med garn i samme tykkelse, så jeg visste ikke helt hva jeg skulle finne på.
Men jeg satte i gang og laget oldemorslapper av det, og tenkte at de kan ihvertfall brukes til "noe".


Så før jeg dro på påskeferie så hadde jeg en liten stabel liggende, da tenkte jeg at det hadde vært morro med mer restegarn, slik at det kunne bli et lappeteppe av det. Og jeg postet dermed en status på facebook, hvor jeg etterlyste restegarn i tykkelse som kan hekles på pinne 5,5. Jeg fikk respons fra en kusine av pappa, hun hadde to poser med garn jeg kunne få! Tusen takk Trine! :)

Ikke alt jeg fikk fra Trine var tykt nok, men det var mye annet fint garn, som nok kommer til å vise seg nyttig i andre prosjekter.

I påsken var jeg i Nordnorge, og min kjære mamma har alltid mye lurt liggende på lur. Der var jeg så heldig at jeg fikk med meg en hel pose med bare rester av fritidsgarn. Jeg fikk også en liten rest fra tante Anne, akkurat nok til å lage litt mer grønt i teppet. Dette hjalp veldig, og nå har jeg så mange lapper at jeg kan montere et lite teppe.


Så får vi se da, om det dukker opp noe mer restegarn i riktig tykkelse (Fritidsgarn, Pt3 e.l.), eller om teppet blir montert i denne størrelsen. Helst skulle jeg hatt en rad til på langsiden, for å få litt mer bredde på teppet, så om noen der ute har noe de kan avse (alle farger er velkommen), så er det bare å ta kontakt på vibnyg@hotmail.com! :)

I ettermiddag blir det bibliotek og fotballkamp sammen med minstemann, før jeg skal se om jeg ikke finner meg et prosjekt til posen med bomullsgarn som jeg har fått! :)

Ha en nydelig dag alle mine skjønne lesere! 

Klem
Vibeke


1 kommentar:

  1. Så flink du er! :) Håper dere har det bra alle sammen!! Mange gode klemmer fra meg!

    SvarSlett