søndag 25. november 2012

Vi har fått besøk...

Av Sylvanian Families! :)

Disse kom i posten her for en ukes tid siden, og skal videre til en eller annen heldig gutt eller jente som skal få dem til jul!


Hva har hvite mus og kenguruer til felles? 

Ikke mye sånn ved første øyekast. Likevel har de mye mer til felles enn man skulle tro. Både familien Hvit Mus og familien Kenguru er de nyeste familiene i den prisvinnende serien med leker, Sylvanian Families.

Sylvanian Families er henrivende og søte dyrefamilier som har begeistret barn gjennom generasjoner. Den første og mest klassiske familien er familien Sjokoladekanin med brune øretipper - disse øretippene er grunnen til at familien har fått sitt "sjokolade"-kjælenavn. I år er det familien Kenguru som har blitt kåret til "Årets familie" av medlemmer i Sylvanian Families Fanclub, og familien Hvit Mus er klar for en varm velkomst i sit nye hjem.

Det er i alt 13 dyrefamilier i Sylvanian Families-verdenen og både hver for seg og sammen gir disse familiene masse morsomme muligheter for lek der barna kan slippe fantasien løs. Men Sylvanian Families er mer enn bare henrivende dyrefigurer - det er et unikt univers med sjarmerende hus med mange koselige detaljer, møbler og tilbehør.Familiene bor, jobber og leker i den idylliske verdenen, Sylvanian, i Sylvanian-skogen der det ikke kan skje vonde ting. De lever et komfortabelt og lykkelig liv i den fredelige Sylvanian-landsbyen, omgitt av vakker natur. Familieverdiene er viktige i Sylvanian Families-universet - det er for eksempel stort fokus på matlaging og barnepass. På den måten minner Sylvanian Families-universet om den virkelige verden.

Du og barnet ditt kan oppleve mer og møte familiene på www.sylvanian.nu. Fort deg og meld inn barnet ditt i Sylvanian Families Fanclub slik at dere er blandt de første som får de seneste nyhetene om familiene i Sylvanian Families.


Ha en fin dag alle! 

Klem 
Vibeke

Dette er et sponset innlegg.


1 kommentar:

  1. Ååå...jeg vil ha hvite mus!! :-) Eller det var Emelia som ville ha hvite mus...hehe

    SvarSlett