torsdag 1. november 2012

En god pine...

Ja, for det er akkurat det det er!
På vei inn på jobben går jeg hver dag forbi en blomsterbutikk som bare bugner av nydelige kreasjoner og interiørdetaljer som treffer meg rett i hjertet! Jeg skulle gjerne bare hatt hele butikken, og de som jobber der, med meg hjem!


Her om dagen plukket jeg med meg denne søte lille krukken med den nydeligste lille grønnplante i. Jeg vet ikke hva planten heter, men jeg har den allerede ett annet sted i huset og jeg kan garantere at dette er en plante som tåler å bli "glemt" når det gjelder vanning. At den har små grønne hjerteformede blader gjør den jo ikke mindre attraktiv synes jeg! Helt skjønn!!

Krukken minner meg om teksturen på gipsen til minstemann, bare litt mer "krøllete". Synes den var søt og tøff på en gang jeg!

I dag er dagen før dagen før dagen for oss bloggere som er så heldige at vi skal få være med på bloggtreff på Moi i helgen. Jeg GLEDER meg vanvittig mye til lørdagens store happening, og til jeg skal treffe både min kusine og min gode venninne i helgen!! JIPPI!!

Ha en finfin torsdag folkens! 

Klem
Vibeke

2 kommentarer:

  1. Digget sjiraffen din jeg! :-)
    Gleder meg STORT jeg også! :-)
    Ha en finfin dag! :-)

    SvarSlett
  2. den heter hjerter på tråd og er noe av det fineste man kan ha i en vinduskarm :) hvis du vil ha fler er det bare å knipe av noen lengder, knipse bort bladparet der du knep av stilken og sette dem i vann, så kommer det til å gro ut rötter der bladparet satt! voilá! :)

    SvarSlett