mandag 23. september 2013

Nytt håndarbeidshjørne

Long time, no see... Jeg prøver meg på et blogginnlegg igjen, og håper at skrivetørken skal gi seg. Det har vært langt mellom innleggene lenge nå, og det er fordi jeg rett og slett ikke har hatt lyst til å skrive. Det har skjedd veldig mye i sommer, som har dratt energien litt ned og kvalt skrivegleden. 

Jeg har lenge gått og sett på at min lille krok ved sofaen, hvor jeg sitter og hekler, har sett helt og fullstendig kaotisk ut. Dermed har jeg også vært litt på jakt etter en god løsning for å få rydda, men har liksom aldri klart å lande helt på hva jeg synes er best.

Kaos!
Det er ikke så veldig god plass, jeg har endel garn jeg vil ha i nærheten, akvariet kan ikke flyttes så mye høyere på grunn av vinduet, og jeg ville at det skulle se pent ut... Noen kurver har vært prøvd som løsning, men de ble fort overfylte. Jeg vurderte en stund å skaffe eplekasser og ha kurver i dem, men det ble nedstemt av min kjære som ikke trodde de ville tåle vekten av akvariet. 

Løsningen ble tilslutt et impulskjøp på Jysk... 

Ryddig!
Tilfeldig kom jeg over at Jysk hadde disse kommodene på tilbud til 250,- pr stk. for et par uker siden. Så da tenkte jeg bare; "Løp og kjøp, og bli ferdig med det!". 

Jeg fikk plass til det meste av garnet, og alle UFO-prosjektene fikk plass i sinkbøtta på andre siden av akvariet. Fortsatt ikke fornøyd med poser som stikker opp av den, så jeg får vel komme i gang med å gjøre ferdig noe av det... Skal bare, skal bare... ;) Jeg legger merke til at på bildet har jeg ikke ryddet i bladkaoset, men det er gjort nå, så det er ryddig der også! 

Hva synes du? Ble det bra? 
Tror nok at det kommer til å bli flytta litt rundt på og kværna litt før jeg lander helt på en løsning... 

I Grenland i dag er det sol og vakkert ute. Denne høsten er virkelig fantastisk, så det er bare å nyyyte! 

Ha en flott dag alle mine kjære lesere! 

Klem
Vibeke

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar