tirsdag 30. juli 2013

DIY - Gammel krakk blir ny!

Når vi var på Karmøy i forrige uke, klarte jeg å få min kjære med meg inn på bruktbutikk. Det er en sjeldenhet, men så skal det sies at han var den første til å finne seg noe der inne. Han fant seg nemlig en god gammel mandelkvern, så nå er julebaksten redda! hehe...

Etter litt leting fant jeg en gammel liten krakk. Den var søt nok i seg selv, men hadde potensiale til å bli enda bedre. Så jeg betalte 150,- og tok den med meg hjem. På Åhlens fant jeg et putetrekk med fargen jeg lette etter, og Europris har billig sølvspray.


Jeg prøvde med en pute under trekket for å få litt mer stuffing i setet, men da var det vanskelig å få stoffet pent. Så det ble nytt trekk uten ny stuffing. Putetrekket måtte selvfølgelig sprettes opp i sømmene, slik at jeg fikk bare ett lag stoff.

Det er første gang jeg har prøvd spraylakkering, og det var jo gøy! Veldig enkelt på treverk, hvor lakken trekker inn før det rekker å renne dersom man sprayer på litt for mye om gangen.


Snekkerkjæresten hjalp til med stifting av stoffet på undersiden av setet. Utfordringen ligger i å få pene hjørner, og etter litt prøving og feiling så fikk vi det sånn høvelig til.

Resultatet ble kjempemorsomt synes jeg, og siden krakken ikke er så stor, så tåler den å ha skikkelig knall farger. Hva synes du? Kom gjerne med din mening i kommentarfeltet! :)

Ha en nydelig dag videre! 

Klem
Vibeke

1 kommentar:

  1. Kul:)
    Fant bloggen din via IG, la meg som følger og titter innom igjen :)
    Klem Kristin

    SvarSlett