tirsdag 15. januar 2013

Harry Potters magiske univers!


Harry Potter har begeistret både store og små, siden J.K. Rowling skrev historien om gutten med de magiske evnene tilbake i 1997.
400 millioner solgte bøker og 8 film senere, kommer J.K. Rowling nå med noe helt nytt til barn og barnslige folk som allerede har begeistret mange Harry Potter-fans over hele verden. 

Da Harry Potter hadde første skoleår på Hogwarts Skole for Heksekunstner og Trollmannskap, leste han grunnboken ”Standardleksjoner i Trylleformularer nivå 1”, skrevet av Miranda Goshawk. Det er takket være den, at han lærer de mest grunnleggende øvelsene med tryllestaven i timene hos professor Flitwick.

Men det er ikke den eneste boka som Miranda Goshawk har skrevet. Hun har også skrevet den sjeldne ”Wonderbook: Book of Spells, som etterhvert har 200 år på baken. Det krever en helt spesiell tillatelse for å få lov til å se i denne boken.


Den gode nyheten er, at det kan du og barnet ditt (7-10 år) få nå!
Med boken kan dere få lære de samme trylleformularene som Harry Potter og øve dere i magi – akkurat som om dere var de nye elevene på Hogwarts.
Opplevelsen krever, at du har en PS3-konsoll og et Eye-kamera hjemme.
Så får du den blå boka ”Wonder book: Book of Spells” av Miranda Goshawk med 12 sider som er fylt med geometriske mønster. De kan lage seg om til noe helt spesielt som du aldri har opplevd før. Sett dere med boka foran tv-skjermen og i synsfeltet til det lille Eye-kameraet på Playstationen. Playstation Move er tryllestaven, som du holder i hånden

Plutselig toner du og barnet ditt selv frem på tv-skjermen med boka foran dere. Forskjellen på virkeligheten og bildet på tv-skjermen er bare, at der inne blir den blå boka med de geometriske mønstrene plutselig forvandlet til levende bilder med animasjon og tekst som på magisk vis springer ut fra sidene i boka. Dere kommer gjennom fem morsomme kapitler, der dere skal lære de nye trylleformularene, mens dere prøver dem på nye utfordringer underveis.

God fornøyelse! 

Opplev mer:(Dette er et sponset innlegg!)

1 kommentar:

  1. Så kult!! Dette hadde Ingvild digget! :-)
    Ha en finfin kveld vennen og god ferie!!!

    SvarSlett