mandag 25. november 2013

Secrets by B

På bloggtreffet i helgen var det mange flotte foredrag, men det var en som traff meg veldig. Dette var Benedikte fra Secrets by B. Hennes historie var på mange måter lik min egen, og en setning som hun sa traff meg rett i hjertet. Hun sa; "Det tøffeste har vært å si farvel til seg selv..."

Dette nydelige smykket fikk jeg i goodiebagen fra Secrets by B! 

Farvel til seg selv!
Det er en setning som er så treffende for hvordan man kan beskrive det, når man opplever å gå fra å være en person med mange jern i ilden og som alltid er i farta med noe, til å ikke klare å få kroppen til å følge med på tempoet man er vant med oppi hue...

Disse søte små stjernene måtte jo bare bli med hjem! :)

Benedikte har klart å skape en ny hverdag for seg selv, på tross av tøffe tak. Og smykkene hun lager er bare rålekre! Fra de skjønneste små anheng, til litt røffere smykker. Og mye lekker ørepynt! Ikke så rart at Secrets by B er et merke som øker kraftig i popularitet om dagen. Jeg er ihvertfall helt forelska! :)

Smykkene selges på Miinto.no, hos Detaljer på Lambertseter Senter, og hos Lille Himmel (Triaden senter, Lørenskog) som også var med på treffet.

(Og ja, jeg ønsker meg kamera til jul i år også, men jeg tviler på at jeg får det... hehehe)

Ha en fin kveld! 

Klem
Vibeke 

4 kommentarer:

 1. Nydelige smykker og herlig dame!!
  Historien rørte meg også, og jeg kan til en viss grad kjenne meg oigjen i den... ♥

  SvarSlett
 2. Bubbles smykket er bare så nydelig.. Jeg har gitt bort mitt til min søster.. men angrer som en hund… så tror faktisk jeg må bestille et nytt et til meg selv… knis.. ;)

  SvarSlett
 3. Lekkert var det ja! :) Gleder meg til å bruke det mer! :)

  SvarSlett
 4. man kan jo ikke annet enn å bli mer glad i smykkene hennes etter dette?!

  Fin adventid ♥

  SvarSlett