tirsdag 7. mai 2013

Hyggelig besøk i Et Levende Hjem

De siste par ukene har vi vært så heldige at vi har fått låne oss ei firbeint ei, som er veldig kos å ha på besøk!


Venninna vår er ei Border Collie tispe på 7 år, som heter Siba. Hun er utrolig lett å ha med å gjøre. Så lenge hun får sparke litt fotball noen ganger om dagen, og ubegrensede mengder med kos, så er hun igrunn kjempefornøyd. Og får hun trene på å gå tur i bånd, så er dagen hennes perfekt. 

Det er ikke det at hun ikke kan gå i bånd, det er bare det at hun tror liksom at det er hun som går tur med meg. Og så er det så innmari spennende å gjete på bilene. Så det er ikke like lett å gå tur bestandig, men vi jobber med saken, og det trekkes ikke like mye i båndet lenger! :) 


Fotballspilleren i huset synes jo det er helt knall å ha en egen fotballelskende venn som aldri sier nei til å være med ut på løkka. Vi er så heldige å ha en gammel fotballbane rett utafor huset, og den er flittig i bruk om dagene! 


Og jaggu er det ikke kjempespennende å gjete på fotballen også. Det er morsomt å se på henne når vi lar ballen ligge og flytter oss rundt den, da ser man virkelig at hun jobber som gjeterhund og posisjonerer seg i forhold til der hun tror vi kommer til å sparke. 

I dag hadde jeg henne med meg i garasjen for å finne en gammel fotball, siden hun hadde punktert sin egen. Når vi var ferdige på fotballbanen sa jeg til henne at hun måtte ta med seg ballen, og hun bærte den med seg tilbake i garasjen! Moro! :) 

I dag har vi hatt gode 15 grader i skyggen, så det har vært perfekt vær å være ute og leke i. Og snekkerkjæresten, som har våknet fra vinterdvalen, er i full gang med å lage nytt gulv på terrassen. Så nå er det bare å glede seg til å sette utemøblene på plass igjen og pynte til 17.mai! :) 

Ha en knallfin kveld! 

Klem
Vibeke 

1 kommentar:

  1. Herligt med slikt fint vær!
    Og så stor D har blitt! :)
    Kommer sikkert en gang i løpet av sommeren, må jo ha en helg eller noe vel...
    Ha en finfin kveld!

    SvarSlett